Film og flere tøsesokker

img_6142opt.jpg

Som vil vides skulle jeg også i Fona idag, og have penge retur for den der CD, der aldrig kom frem. Det viser sig nu, at lige den er vanskelig at få, så nu har jeg hos den ameriikanske leverandør, stillet mig tilfreds med det ene album, for ellers kan jeg risikerer at vente til Jul og stadig ikke få det andet. Så nu tager vi originalen, det er næsten også bedre. Og så er jeg sikker på at få noget. Nå, men nu da jeg var nede og få pengene, var der jo fristelser, og jeg “kom til” at købe “Brokeback Mountain“, som jeg har ønsket at se længe, og til en rund 50’er var det ikke til at stå for.

Så var der indkøb bagefter, og i Fakta, havde de sørme tøsesokker, så jeg nappede lige sådan en stavl af 3 par. Nu har jeg vist lyserøde sokker nok, men søde er de synes jeg. Især lagde jeg mit i selen for at finde nogen med hjerterne på i rette str. og det lykkedes!

Af de andre ærinder, fik jeg ordnet optikeren og biblioteket også, men så var der heller ikke mere krudt på mig, da jeg havde været i Fakta. Jeg skulle have været på vaskeriet også, men nøjedes med at smide noget af det i spande, da jeg kom hjem. Der var ikke mere energi, og jeg faldt da også i søvn i stolen…

Nu vil jeg gå ind og se lidt fjernsyn og så gå i rimelig tid i seng. Jeg har lovet at komme tidligt i stalden imorgen. Rigtig god aften og foreløbig god weeekend!

6 thoughts on “Film og flere tøsesokker

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Brokeback Mountain (2005)

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvor blev den af?

  3. Lene – Nu har jeg set filmen, og jeg var ikke forarget, men berørt, men det skriver jeg et indlæg om. Jeg har ikke hørt om nogen af de bøger, du nævner, men det lyder interessant. Lige nu har jeg et lidt anstrengt forhold til bøger, så jeg skal lige igang igen, uvist af hvilken grund. Måske fordi der er så meget, jeg gerne vil….

  4. Har set filmen, og må sige at jeg lod mig forarge en hel del af den. Så skidt med hvad Oprah siger.
    Eller måske ikke. Jeg er til min bogklub i gang med en “Oprah-bog” – “Middlesex” af Jeffrey Eugenides. Jeg skal mødes med pigerne på tirsdag og er næsten ikke kommet ordentligt igang med bogen endnu. Synes den har været lidt “tung” indtil nu. Samme forfatter har skrevet “Jomfruselvmordene” som åbenbart er oversat til dansk. Har dog heller ikke har læst den eller set filmen.
    Glæder mig til at høre hvad du mener om Brokeback Mountain.

  5. Trusru – Jeg satser på at få set imorgen, og så skal jeg lade vide, hvordan den er! Min heltinde Oprah, var jo vild med den, så nu må vi se 😉

  6. Brokeback Mountain, den har jeg ikke set.. Men jeg har hørt om den tidligere. Det er da et ret interessant plot, som har vækket en del forargelse. Det er jo bare skønt når en film kan gøre det på den måde. Smukt. :d

Der er lukket for kommentarer.