Teenagetosserier

img_6131opt.jpg

img_6132opt.jpg

img_6133opt.jpg

img_6136opt.jpg

Øverst de to teenagere mens de stadig står stille. Som de ses gik der tosserier i den senere, og den fik ikke for lidt. De er supersøde. Det er ikke helt skarpe billeder, men jeg skal lige hilse og sige, bare og fange dem i farten og samtidig holde kameraet stille var noget af en bedrift. Legen er vel nærmest “fang mig hvis du kan”….

Ellers blev der striglet og gjort ved idag. Lidt lækkert brød faldt der også af, og i det hele taget var der travlt idag. Det bliver der også imorgen tidlig, for det er jo løbsdag. Håber min ryg ikke ter sig imorgen. Den skaber sig. Jeg ved også hvorfor, og desværre skal der ikke meget til med den nogengange, og det er hamrende irriterende at være sådan en krykhusar. Fingers crossed… for den er ikke for god lige nu.