Flot men koldt

img_6177opt.jpg

Jeg startede som bekendt med at køre i stalden fra morgenen af. Der var gang i den, for 2 heste skulle sendes til Sverige, og der var stadig 3 her, der skulle løbe. Det endte med, at Finish, jeg selv og Maria og Hong Kong, gik en tur i Dyrehaven, mens de andre tog sig af de resterende. Både Finish og Hong Kong skulle løbe senere. Der var ganske enkelt SÃ… smukt derude. Først troede jeg, at jeg ville falde om inden jeg fik begyndt, men da jeg først kom igang, så gik det. Og begge heste opførte sig eksemplarisk. Det var en rigtig dejlig oplevelse, som vi sikkert kommer til at gentage.

Da vi kom tilbage, stod de og læssede, så vi “holdt” lidt i venteposition til vi var sikre på, vi godt kunne liste forbi. Finish skulle ihvertfald ikke nyde noget af at skulle med – Og det kom han jo selvfølgelig heller ikke.

Han blev ordnet. Hans fusser og hale, resten var gjort, og så var det klart. Derudover gik morgenen med diverse oprydning og nussen rundt. Og så var det tid til at køre hjem og skifte og gøre klar til banen. Vejret har hele dagen været utroligt flot, men tag ikke fejl, det er hundkoldt nu. Da vi kom på banen og stod mere stille opdagede vi det rigtigt. Når man går ved siden af en hest, så holder man varmen skal jeg hilse og sige! Har du ikke været i tur i Dyrehaven, så skynd dig derud – der er så smukt! Billedet er godt nok fra banen senere, men træerne i Dyrehaven er mindst lige så flotte, men jeg kunne af gode grunde ikke fotografere og holde Finish samtidig 😉