Igen Banedanmark???

img_6148opt.jpg

img_6149opt.jpg

I sommer var vi en overgang plaget med støj fra enorme maskiner, der skulle lægge nye skinner og hvad har vi. Nu er de dælme begyndt forfra, og har således nu i flere dage “beriget” os, med støj både tidligt og sent. Rigtig hyggeligt, når man kommer hjem og gerne vil slappe af – NOT! Altså i skrivende stund kører de fuld fart dernede – hvorfor fik de det ikke overstået på een gang! Jeg er spændt på hvorlænge vi skal have “fornøjelsen” af dem her en lørdag aften! 🙁 Billederne er fra imorges, hvor jeg fangede dem i færd med at lægge nye sten på det stykke banelegeme, der kører over Hvidørevej, som det ses er en bro!

3 thoughts on “Igen Banedanmark???

 1. Jakob – Der lå ikke det i det, du “selvfølgelig” ligger i det! Jeg konstaterer bare, at det er TRÆLS at hele ens lørdag fyldes med larm. At det så er berettiget larm, gør den ikke mindre irriterende uanset, hvad du har for storpolitiske betragtninger, udover det OGSÃ… lykkedes dem at vække mig kl. 4 imorges :((

  Trusru – Nej det er det nok ikke! Og jeg er klar over problematikken, modsat hvad Jakob tror!

 2. Ja, støj kan generelt være irriterende når man mest af alt ønsker at have ro. Men ok, de skal jo indhente 20 års misvedligeholdelse fordi nogen har valgt at spare. Så det er sikkert ikke det sidste du “ser” til dem..

 3. Kære Deborah,

  Du demonstrerer så tydeligt forskellen mellem andedammen Danmark og så andre steder i verden som nu Bangladesh, hvor jeg sidder.

  Du klager over at den danske stat vedligeholder den investering du selv igennem skatter har været med til at betale, bare fordi det nu engang larmer. Arbejde larmer, det kan jeg bevidne efter mange år med det!

  I bangladesh klager folk over at deres surt indtjente skattepenge IKKE bliver brugt til hverken nybyggelser eller vedligeholdelser af eksisterende anlæg… Skattepengene går direkte ned i foret på de korrupte politikere…

  Så hvad vil du helst have? Vedligeholdelser der larmer eller masser af fred og efterfølgende nedbrud af alting? 🙁

  Jeg ved godt at du nok ikke lige tænker sådan, men det er nu engang de kolde fakta… Hjemme i DK har man generelt for meget tid til at klage over småtingene og så glemme det store billede… Tænk på hvad du så da du rejste rundt i den fattige verden og så nyd at Danmark fungerer!

  Knus herfra normalt larmende Dhaka, Bangladesh!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.