En dejlig morgen på overraskelsesbesøg

img_6212opt.jpg
Derriere Lui (betyder “bag ham”) på folden, hvor han hyggede sig i den grad her til formiddag

Ovenstående syn, var et af flere hyggelige indslag her til morgen, da jeg fik lyst til at tage ned og besøge Maria, som har søndagstjansen. Tog morgenmad med, og da jeg kom var Inge (Finish’ mor) der også, og hun havde winerbrød med, så det var ren fest. Lavede ikke noget sådan rigtigt andet end at hygge med Finish, og hjælpe Maria med at få “babyer” ud og ind af folden. En hest skulle have badet sit ben, så det ordnede jeg lige, mens hun fik ordnet den sidste boks. Vejret fejlede ikke noget, som det ses. En smuk morgen, der dog blev ødelagt lidt på vej hjem, hvor der var sket et uheld på Klampenborgvej. En mand lå på kørebanen. Om han var blevet kørt over, el. faldet om ved jeg ikke, men godt så det ikke ud 🙁

img_6228opt.jpg

Ellers skal der ikke ske andet end at jeg nu skal i bad, da jeg lugter som en mindre hestestald, og så skal jeg have ordnet billeder fra gårsdagens løb. Jeg fik lige bjærget mig et program nede på banen her til morgen, det glemte jeg igår. Jeg må hellere komme i bad – kan I have en rigtig god søndag!

3 thoughts on “En dejlig morgen på overraskelsesbesøg

  1. Hej – Vi har forsøgt at få oplysninger vedr. “manden på vejen” via politi og sygehus, men desværre uden held. Men du har ganske ret, det var en meget smuk dag – vi kommer fra Slagelse-egnen og ville ind og opleve det smukke efterår i Dyrehaven, det fik vi dog også trods alt.

  2. Anette – Jeg håber, du kommer forbi igen og læser min tak til dig, fordi du gad skrive! Jeg har tænkt meget på manden, så sent som idag. Man kan da sige, at han har fået en smuk og smertefri død, om det er gået sådan. Det var jo en fantastisk dag igår. Men jeg håber da, at han er klaret den…. Igen tak for du skrev!

  3. Hejsa
    Jeg skriver til dig, da jeg ved et tilfælde kom ind på din hjemmeside og læser “En mand lå på kørebanen. Om han var blevet kørt over, el. faldet om ved jeg ikke, men godt så det ikke ud”. Vi var der selv, holdt først for, og kan fortælle dig, at manden faldt sammen som en karklud lige for øjene af os. Han var på ingen måde blevet ramt. Ambulancefolkene uøvede hjertemassage i ambulancen men om han har overlevet ved vi ikke….Blot en lille information herfra.

Der er lukket for kommentarer.