Gudskelov for solenergi

img_6243opt.jpg
Et par rigtige solstråler – Maria og Lady Hjort

Det har været en lang dag, der startede med, at jeg vågnede midt om natten. En dårlig vane her på det sidste. Iaften tager jeg en pille, så jeg kan få sovet igennem. Så skal jeg, hvis jeg kan nå det have vasket en maskinefuld tøj på vaskeriet, inden jeg skal afleverer bilen imorgen tidlig. Nu vil jeg ind og se krimi på BBC og bare slappe af.

Udover at jeg har siddet her og fået det sidste på plads, er der også andre personlige ting, der gør at jeg er lidt drænet her til aften. Det har trukket op til afslutningen af et venskab længe, og det har så fået sin ende idag. At det må være sådan, kan jeg godt se, jeg var bare stadig ved at vænne mig til tanken. Det får jeg så ikke mere tid til – måske meget godt, når jeg får tænkt over det. Men den slags følelsesmæssige ting, dræner mig helt for energi. Heldigvis får jeg den igen, når jeg kommer ned til mine solstråler, som indbefatter de to ovennævnte!!!

2 thoughts on “Gudskelov for solenergi

  1. Maggie – Tusind tak for din søde hilsen! Jeg skal tjekke om jeg kan se din side om lidt! Dejligt du nyder at læse og mine fotos, det glæder mig! 🙂

  2. Det er sådan nogle dejlige billeder du har i dine blogs – skønt at læse og nyde 🙂
    Ønsker dig en god aften 🙂 – selvom du har lidt triste tanker (sådan skal det vel også være, når et venskab slutter. Det er jo aldrig rart at skulle tage en ubehagelig beslutning).
    Har du problemer med at uploade min side, og ser den mærkelig ud for dig? – Har ændret tema, og det er åbenbart et problem for nogle at se siden.

Der er lukket for kommentarer.