Hvor blev den af?

img_6208opt.jpg

Ja weekenden!! Jeg synes dælme tiden den forsvinder for mig i øjeblikket. Måske fordi jeg har så meget, jeg gerne vil nå, og hestene tager mere tid nu end før. Ikke at det gør noget for jeg elsker det, men det betyder også, at der er mindre tid til det herhjemme. Det kan ske, at jeg kommer til at undvære hestene onsdag for at få styr på vasketøj og andre hjemmelige sysler, for når jeg har været i stalden er der ikke meget energi tilbage.

Men okay, når jeg river hele lørdagen ud til stalden og Galopbanen, er der allerede røget det meste af weekenden, og igår tog jeg også på visit. Det eneste jeg har fået gjort er at ordne fotos – hold op, det tager bare sin tid, men nu er de klar. Så når jeg kommer hjem skal jeg have skrevet de indlæg fra i lørdags, og så har jeg set film her til morgen, så det skal jeg også skrive om – og udover det så ligger der vasketøj og venter, der er en opvask og……hm – kede mig! Hvornår skulle det lige være?

Iøvrigt fik jeg en lang god snak med Jakob i Bangladesh igår mens jeg ordnede fotos. Det var dejligt, for det var længe siden. Dog lidt ked af, at han havde dårlige nyheder, men det sker jo desværre også.

5 thoughts on “Hvor blev den af?

  1. m-alo – :)>- Den har jeg også hørt, og det skal nok passe 😉 – ihvertfald keder jeg mig aldrig, det er helt sikkert.

    Trusru – Det tror jeg, du har helt ret i, men hvis ikke, så finder jeg på noget 😉

    Birthe – Tusind tak for “Nice matters Awards” – det var rigtig sødt af dig!! 🙂

    Irene – Du har ganske ret, der går timer, som jeg ikke opdager, fordi jeg bare hygger med de kære væsener!!

  2. Det er dejligt når tiden flyver afsted, et godt tegn på at den er godt fyldt ud med gode og positive ting. 🙂

  3. Jeg har hørt at “intelligente mennesker keder sig aldrig”, så selvom du ikke havde vasketøj, opvask, og hvad har vi, er jeg sikker på at du ikke ville komme til at kede dig! :d

Der er lukket for kommentarer.