Jeg kæmper med skønhederne

img_6242opt.jpg

Hjææælp! Jeg kæmper for at få skrevet alt og lagt det ind – er godt nok ikke let da. Og så skal hun jo selvfølgelig tage flere billeder, når hun er i stalden her til morgen. Ikke mange, men ….! Nå, men jeg må jo prøve at tage det fra en ende af! Her i morges var Juan og Cathrine på banen med “babyerne”, og de skal jo følges! En af staldens smukkeste heste, hvis ikke den smukkeste, næst efter Finish selvfølgelig, er Lady Hjort. Hvorfor jeg synes det, ses tydeligt på det her foto, jeg tog af hende (og Maria på ryggen af hende), da de kom tilbage fra banen. “Babyerne” havde været rigtig fine, så alt var perfekt og det her pletskud ligeledes. Nedenfor Cathrine og Juan med “Babyerne” – dels fordi det er de, og dels fordi de endnu ikke har noget navn 😉 Men det er piger begge to!

img_6240opt.jpg

Ellers ikke meget, jeg har skrevet her, og fået lidt frokost/morgenmad og aftensmad i et. Madder blev det til. Dels fordi det havde jeg lige lyst til, men også fordi, nu skal jeg have lidt bund i bunkerne her ved “dyret” og så går der ikke tid med madlavningen. Altså fra en ende af 😀 – siger jeg til mig selv, med fare for at stresse lidt!

2 thoughts on “Jeg kæmper med skønhederne

Der er lukket for kommentarer.