Lækre Lui

Derriere Lui (betyder – bag ham). Han er kun 2 år, men han er i en klasse for sig selv allerede. Han er stor – meget stor! Og han er smuk som få. Han er ikke, hvad jeg kalder en typisk fuldblod, men åbenbart en type, der avles en del i Frankrig, og det passer jo fint, for det er han også. Han er en fuks hingst (Kutub – Composition) og er opdrættet i Frankrig og ejet af Stald Bakkehave. Mange var vilde med ham på banen i lørdags, så nu da jeg havde chancen igår for at forevige ham, så gjorde jeg det, og fotogen er han også som det ses.

img_6205opt.jpg

img_6209opt.jpg

img_6218opt.jpg

img_6216opt.jpg

img_6223opt.jpg

img_6210opt.jpg

img_6206opt.jpg

img_6203opt.jpg

2 thoughts on “Lækre Lui

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Hilsen på en gammel ven

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv »

Der er lukket for kommentarer.