Midt i det hele – et skulderklap, tusind tak!!

Og bedst som jeg trænger til en opmuntring, finder jeg en hilsen fra Birthe (min kære afdøde mors navn også ovenikøbet) – Newyorkerbyheart, med besked om, at jeg har fået en Nice Matters Award, som hun har stiftet og som gives til blogs der betyder noget for en. Jeg er meget glad og takker inderligt. Ideen er så, at man giver videre til 5, og da jeg ikke kan give Birthe tilbage må jeg vælge 5 andre, og de kommer her, og det står jo så frit for, om man vil give videre el. hvad:

Ole (Albuerum)

Ella (mal din dag)

Sister Bonde

Liselotte (slagt en hellig ko)

Tina (Twishart)

0

4 thoughts on “Midt i det hele – et skulderklap, tusind tak!!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Et lille tillæg til/a little add to Nice Matter Award

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.