Skæbnedagen iaften kl. 20

Er en programserie på TV2, som fortæller nogen barske historier, om dage der ændrede verden helt for de mennesker, der stod midt i det. Sidst var det historien om Tenna Tajmers lille dreng, der blev dræbt af en rutchebane i Bonbonland. Den var godt nok barsk og se, men også en historie om en stærk og meget smuk kvinde og om at overleve på trods.

Iaften er det om Kasper, der overlevede Tsunamien, men inden havde måtte forlade en svensk pige, uden at vide, om hun rent faktisk overlevede. Nu så jeg så på Godmorgen Danmark, lidt om hvad der skete, men jeg skal alligevel se med iaften – hvad med dig?

8 thoughts on “Skæbnedagen iaften kl. 20

  1. Det har du ret i – som du måske har set, så har jeg råbt om hjælp på min blog. Nu håber jeg bare, at en venlig sjæl kommer forbi :d

  2. Helle – Jeg har fået rigtig meget hjælp af andre søde bloggere og er faktisk ikke stiv i den del endnu, men det er også en, jeg gerne vil være bedre til, for det er jo smart at kunne skifte header engang imellem efter humør og årstid.

    Prøv at spørge om nogen kan hjælpe på din egen blog. Det er min erfaring, at du hurtigt vil få den hjælp du behøver. Det har jeg altid fået, en ting jeg er utroligt taknemmelig for 🙂

  3. Deborah, jeg har nu valgt et standardtema, jeg har uploaded et nye headerbillede, men der er noget farvehalløj som dækker, kan du hjælpe mig med, hvordan jeg fjerner det?

  4. Helle – Det er et standardtema, der ligger parat i WP, når du oploader systemet, som er tilpasset. Headeren og farverne er ændret, og så er der selvfølgelig tilføjet diverse plugins. Så hvis du henter WP på dansk, så ligger der 3 temaer, du kan bruge som de er, el. ændre efter for godt befindende.

  5. Jeg tror ikke jeg skal se med, der er vist håndbold på TV2Sport.

    Deborah må jeg spørge dig om noget, som ikke har noget med dette indlæg at gøre? Det tema du bruger, har du selv lavet det fra bunden, eller? Jeg har ledt som en gal på nettet efter et tema, men de fleste er skrevet på engelsk og jeg vil gerne have et dansk, hvor der er plads til et billede i toppen. Har du evt. et link til et godt sted?:”>

Der er lukket for kommentarer.