Brandhotte Brandmænd!

Det var tilbage i 2002 man kunne få en hel kalender fuld af svedige muskuløse lækre brandmænd – nej hvor jeg ærgede mig over, jeg aldrig nåede at få en. Jeg har søgt nettet højt og lavt efter de billeder, men har kun fundet 3 af dem her på Oestrogen (siden er desværre taget ned senere), hvor der også er en artikel om det. Det var til fordel for red barnet, og de var revet ned af hylderne – flere af dem! For selvom jeg godt kan lide et smukt billede også af smukke kvinder, så ELSKER jeg store stærke mænd – især i uniform – ingen hemmelighed og slet ikke nu, hvis nogen skulle være i tvivl! Jeg ville gerne have vist et af billederne her, i STORT format, men de ligger ikke, så jeg kan finde dem og Elona Sjøgren fotografen, kan jeg heller ikke finde (hun er nu let at finde ved en Google søgning) – desværre, så I må nøjes.

Opdateret 14. december 2015