Sofasovesløvedag

img_6230opt.jpg

Jeg kørte flad, sådan helt lige pludselig! Mentalt og fysisk flad. Det kræver en sofadag, og det har jeg haft idag. Ligget lunt og godt under min dyne og bare SLAPPET og ikke mindst holdt min hånd i ro. Det hjælper, den gør ikke ondt lige nu.

Jeg har set bl.a. Oprah, om et projekt kaldet “RED” fundet på af Bono, hvor man laver en serie af produkter og sælger dem til fordel for velgørenhed. Der var ure og T-shirts fra Armani, der var Ipod’s fra Appel, sneakers fra Converse og der var masser af læææækkert tøj fra GAP. Folk der rejser i England og USA, kender det og ved det er et fedt mærke, og førhen skulle jeg altid købe GAP når jeg var i England og købte faktisk også en lækker sweater der sidst – smuk er den. Gad vide, hvorfor vi ikke kan få det i DK, og vi i det hele taget bliver snydt for variation. Det kan irriterer mig. Men det ser ud til man kan købe online, så måske….

Har lige lavet en aftale med en gammel ven om at han kommer på besøg imorgen. Det bliver hyggeligt. Så jeg må hellere gå ind og få hvilet ud, så jeg er frisk til imorgen…..og til på fredag hvor jeg skal i stalden igen. Egentlig “plejer” jeg at være idag, men jeg orkede altså ikke idag, og der er jo også lidt der skal laves her. Det bliver så imorgen inden jeg får besøg… kan I have en dejlig dag derude omend den er lidt grå her.

3 thoughts on “Sofasovesløvedag

  1. Maggie og Kaja – Desværre er det ikke kun hygge 🙁 Jeg har noget i kroppen og har INGEN energi overhovedet, og er bare sløj. Skulle have haft besøg idag, men det kommer jeg til at aflyse! Men derudover, går jeg da stadig ind for, at man tager sådan en dag engang imellem.

  2. God bedring, håber sofasløvedagen har den rette virkning.
    Her, på Lolland, kan vi da slet ikke få noget spændende tøj.
    Her er vejret også til indendørs hygge. Radioen kører med dejlig musik.
    Du må hygge dig med din ven i morgen.

Der er lukket for kommentarer.