Ikke bare hygge

img_5906opt.jpg

Det lød så godt med den sofasovesløvedag igår, men det var og er ikke ren hygge. Jeg er sløj! Sådan-lige-ved-at-få-influenzasløj og træt som 17. alderdomshjem og sover hele tiden. Har også en snert i brystet, men ikke feber! Men sløj, det er jeg. Skulle ellers have haft en gammel ven på besøg idag, men når jeg ikke er frisk, så vil jeg hellere udsætte. Vi ses ikke så ofte, så når det endelig skal være, vil jeg også være på dubberne – og det må konstateres, at det er jeg altså ikke 😮

Dagen imorgen skulle have rummet besøg af nevøerne, og det kommer jeg nok også til at udsætte, ligesom jeg jo heller ikke har været i stalden siden mandag! Træls! 🙁

4 thoughts on “Ikke bare hygge

  1. Kære Alle – Tak for jeres søde hilsener – de luner. Ja det er træls, når man havde lavet hyggelige planer, og jeg savner også de firbenede venner, men jeg er snart vant til at helbredet driller. Problemet er, det bliver man nok aldrig. Godt jeg trods alt med god samvittighed, kan komme mig – så det går jeg ind og gør. Igen tak for jeres hilsener! 🙂

Der er lukket for kommentarer.