Lige ved og næsten

img_6265opt.jpg

Pyh, jeg er smadret nu! Men som I ser, var det så fantastisk vejr idag, at jeg trods træthed m.m., er glad for, jeg kom ud idag. Flere end jeg, havde fundet vej til Dyrehaven, det vrimlede med mennesker, bare på det lille stykke, jeg skulle passerere. Et sådan fantastisk vejr lokker alle ud.

Det er blevet tid til lidt aftensmad, men jeg orker altså ikke lave noget. Så er det godt, jeg gjorde det nemt for mig selv, da jeg købte ind. Færdig pastasalat iaften. Der er intet som helst energi tilbage. Alt den siden i stuen og ikke så meget her, har da om ikke andet gjort, at jeg næsten er færdig med Drengen på stigen, så det kan ikke vare længe, før I kan få lidt om den…. Nu vil jeg gå ind og slappe af. God aften og på forhånd god weekend.

3 thoughts on “Lige ved og næsten

Der er lukket for kommentarer.