På falderebet

Sådan en dag kreerer den smukkeste solnedgang….

img_6278opt.jpg

0

4 thoughts on “På falderebet

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En sand velsignelse

  2. Maggie – Tak skal du have, ja det er nogen fine aftener, der har været her.

    Claus – Tak, ja jeg klager bestemt ikke. Jeg har virkelig (synes jeg selv) byens bedste udsigt, og det giver altså belæg for nogen fantastiske solnedgange – det glæder mig, at I nyder dem. Ja I må en tur til kysten, der er ikke andet for – vi har mellem 10-12 grader her, så der er nogenlunde det samme.

    0
  3. Det er godt nok mange dejlige og flotte solnedgange du har haft på det sidste. En hel fornøjelse. Vi kan ikke se dem hjemme fra os – der står en kæmpe bygning i vejen. Måske vi skulle køre ud til kysten og kikke på en i aften – der er et dejligt vejr herude i Dalian i dag – godt nok kun 10 grader – men næsten skyfrit. 🙂

    0

Der er lukket for kommentarer.