På falderebet

Sådan en dag kreerer den smukkeste solnedgang….

img_6278opt.jpg

4 thoughts on “På falderebet

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En sand velsignelse

  2. Maggie – Tak skal du have, ja det er nogen fine aftener, der har været her.

    Claus – Tak, ja jeg klager bestemt ikke. Jeg har virkelig (synes jeg selv) byens bedste udsigt, og det giver altså belæg for nogen fantastiske solnedgange – det glæder mig, at I nyder dem. Ja I må en tur til kysten, der er ikke andet for – vi har mellem 10-12 grader her, så der er nogenlunde det samme.

  3. Det er godt nok mange dejlige og flotte solnedgange du har haft på det sidste. En hel fornøjelse. Vi kan ikke se dem hjemme fra os – der står en kæmpe bygning i vejen. Måske vi skulle køre ud til kysten og kikke på en i aften – der er et dejligt vejr herude i Dalian i dag – godt nok kun 10 grader – men næsten skyfrit. 🙂

Der er lukket for kommentarer.