Drama i Ã…rhus – Tillykke Cathrine!

Som sagt før, sidder jeg og ser galop fra Ã…rhus, og det startede meget dramatisk! En hest, jeg så sent som igår hjalp med at rykke man på – Miss Mariko, måtte aflives på banen!!! 🙁 Jockey Kim Andersen kunne mærke, noget var helt galt, og stod af i første sving. Hesten har formentlig brækket benet. Øv også!

cayenne.jpg
Cayenne gik fint i startboks og fik et godt løb og en fin 2. plads bag Classic Line

En anden hest, som da den stod på Klampenborg – en meget meget lækker hest Cayenne – havde dengang problemer med startboksen, og det var en stor glæde, at den idag, gik lige ind, og ovenikøbet fik en 2. plads bag Classic Line, som blev redet til sejr af Cathrine Weilby. Stort tillykke til Cathrine, som også fik en 5. plads i næste løb, hvor hun uventet blev stand-in for Mark Larsen, som måtte stå af Hong Kong Legend, lige efter mål, da den lavede samme stunt, som den gjorde sidst , og brød ud af banen. Havde den ikke gjort det, kunne den formentlig have vundet, men det gjorde den.

cathrine.jpg
Cathrine Weilby på Lois Lane ved sejr i Dansk Kriterium vandt de Jydske Vinterfavoritter med Classic Line i Ã…rhus

mark-larsen.jpg
Mark Larsen på Vigelere tidlige på året efter sejr i Golden Mile

Heldigvis var Mark ikke kommet alvorligt til skade, og har i taget revanche med en 3. plads på Flywithme i Dansk Mesterskab, som iøvrigt blev vundet af smukke, smukke Kronhjort!
Iøvrigt har jeg også set William Tell (det var ham med brystet) gå løb i Sverige, og han fik en 2. plads! Rigtig fint! Selvfølgelig også tillykke til Bent med Kronhjort!

hong-kong-legend.jpgHong Kong Legend tidligere i år på Klampenborg

kronhjort.jpg

Jacob Johansen på smukke Kronhjort, der fik en fortjent sejr i Dansk Mesterskab