Flere fede musikminder

Den her sang, har jeg godt nok spillet tit, sammen med en tidligere veninde. De er mest kendt for megahittet “We are family“, men den her er lige så fed, og næsten lige så kendt. Det er glad musik, og noget jeg har skrålet og danset til så mange gange, at jeg ville kunne den i søvne tror jeg! Håber, du må blive i godt humør af de herlige tøser.

Ligledes husker jeg meget tydeligt en tur i sommerhuset i bil med samme veninde, hvor vi hørte nedenstående, så det var godt, der kun var os i bilen, for ellers tror jeg, vi havde drevet dem til vanvid – VI ELSKEDE DEN!!! Det var en tur til Sjællands Odde herfra Kbh.’s området!!! Jeg bliver stadig i godt humør og får lyst til at danse….. den minder mig også om en mand, jeg kendte, men dét er en HELT anden historie…! Enjoy! Dyrk lige kostumerne 😀