Julekort for de heste/dyreglade

warrenhill.jpg
Coming Down Warren Hill, Newmarket fra Fields Galleries

De her flotte kort, opdagede jeg i sin tid, da min søde veninde Marianne, gav mig et til min fødselsdag og igen året efter. De er fantastisk flotte. Nu har jeg glædet andre med de dem, og de bliver meget vel modtaget, og folk spørger, hvor jeg køber. Jeg indkøber i dyre domme fra England, og så har min veninde taget dem med hjem, når hun kom. Den løsning kan jeg ikke bruge dennegang, for hun kommer ikke hjem til Jul – desværre. Så jeg må selv bekoste fragt.

Jeg vil sige så meget, at de er IKKE billige de her kort, men husk et arbejde, der er lagt i dem, og så er kvaliteten også helt og aldeles eksklusiv. Så måske hellere lidt men godt, og KUN til dem, som man ved, virkelig sætter pris på dem. Jeg sidder netop nu og kigger hvilke jeg skal bestille nu her. Tag et kig ind på Field Galleries, hvor der også er kort for de hunde og katteglade!

Update 27. november 2016:Link til Field Galleries er taget bort, da Sue Wingate, er gået bort og siden ophørt.