Qualified help/Kvalificeret hjælp

img_6287opt.jpg

Of course I’ve had very good help, while I’ve been sitting here…as you can see 😉

Jeg har selvfølgelig haft meget god hjælp, mens jeg har siddet her, som det ses 😉

0

4 thoughts on “Qualified help/Kvalificeret hjælp

  1. Maggie – Det lyder fornuftigt! Garbo er en meget smuk kat, og utroligt klog! Og vi forstår jo hinanden så enormt godt efter 15 år. Jeg er utroligt glad for hende! 😡

  2. Deborah, grunden til at jeg ikke har en indekat er bl.a. at jeg har to store hunde, hvoraf den ene ikke er helt tryg ved katte – Så jeg må hellere nyde kattene udendørs og hundene indendørs 😉 – tro mig jeg har haft tanken op at vende, men synes det ville være synd for en “gammel” kat. 15 år er flot og hun er smuk din Garbo – kan godt forstå du er glad for hende 🙂

  3. Maggie – Det kan jeg godt forstå, men jeg kan også fortælle dig, at hvis du har prøvet begge dele med en yngre kat, ville du ALDRIG byde en yngre frisk og meget aktiv kat et liv som indekat. Jeg ville ihvertfald ikke. Garbo er 15 år gammel, hvorfor jeg kan forsvare det og hun stortrives. Havde hun været en ung kat, havde jeg aldrig gjort det, og det er een af grundende til, at jeg ikke skal have kat igen, når hun ikke kan mere. Men jeg sidder og tænker, at du måske kunne – hvis det tiltaler dig, kunne få en ældre kat på katteinternatet. Der er jo altid en der har behov, og så er det ligesom noget andet, og de har formentlig også en, der er vant til at være inde…. Tak for din hilsen!! Hun er også sød, det lover jeg dig! 🙂

  4. Jeg er lidt misundelig 🙂 – Når jeg ser et billede som det, kunne jeg jo frygteligt godt tænke mig en indekat 🙂

Der er lukket for kommentarer.