Rotter på loftet?

ratview.jpg

Det er det da muligt jeg har både generelt, men også fordi jeg enormt gerne vil se Ratatouille, som jo godt nok handler om rotte i køkkenet! Jeg så klip fra den forleden og den ser rigtig sjov og veltillavet ud, for nu at blive i termerne. Og anmelderne smider også om sig med roser.

Men da jeg ikke kender nogen, der vil med ind og se den – andet end nevøerne (de har nok allerede set her i ferien), så bliver det nok først, når jeg køber den, når den udkommer på DVD! Er du en barnlig sjæl, og/eller er du så heldig at have poder i den alder….:D

6 thoughts on “Rotter på loftet?

  1. Kære Alle – Undskyld, jeg skriver et kollektivt svar. Jeg er nødt til at skåne min hånd!!! Jeg glæder mig meget til at se den, og glæder mig over, at så mange, kunne følge mig på den galaj, og også gerne ser den slags! Jeg skal selvfølgelig skrive og fortælle, når jeg har fået set! Tak for jeres hilsener! 🙂

  2. Jeg er også vild med den slags film, der er som regel en god del sort humor, som jeg elsker. Desværre kan jeg ikke rigtig holde til at sidde så længe i biografen, så jeg venter som regel også til de kommer på dvd.

  3. Jeg er også helt vild efter at se den! Jeg er BÃ…DE vilde med rotter og tegnefilm/animationsfilm, som er lavet så godt at voksne også gider se dem. Heldigvis har kæresten sagt god for at tage med mig i bio:-)
    Men ellers kunne jeg sagtens finde på at gå ind og se den alene. Har ofte set film i biografen alene – det kunne du jo også gøre, Deborah, hvis du ikke lige kan få lokket nogen med til rottefilmen 😉

Der er lukket for kommentarer.