Smukke smarte William

img_6293opt.jpg

img_6298opt.jpg

img_6299opt.jpg

img_6300opt.jpg

img_6302opt.jpg

Smukke William Tell var på folden idag – han startede igår, som jeg nævnte, og fik en 2. plads, så jeg benyttede lige lejligheden til at fotografere ham. Han er som det ses en utroligt smuk hest, og oveni helt enormt charmerende og er fuldt ud klar over det selv 😉 Han ikke engang prøvede at bide mig, da jeg trak ham ind, vaskede fødder på ham el. noget som helst. Så han kan godt opføre sig pænt (det var ham, der bed mig i brystet)! Han er en mørkebrun hingst v/Starry Night – Meditation.

Udover William, tog jeg mig selvfølgelig kærligt af Finish, som også havde været på fold, da jeg kom. Som følge deraf var han noget beskidt, men det var der da råd for heldigvis.

Efter var jeg en tur omkring Bent Olsens stald. Dels lige for at ønske tillykke med deres fine resultater igår og så hilse på Margit også. Det endte så med, at jeg blev og så Maretzzo gå arbejde, og senere kom nogen andre venner forbi, og også deres hest så jeg så gå arbejde. En af pigerne der er med på Maretzzo, er også med på Finish, så hende kender jeg, men vidste bare ikke, hvad hun hed. Det fik jeg så også lige styr på.