Arbejde i de flotteste kulisser

img_6310opt.jpg

Jeg startede dagen med at køre ned i stalden. Måtte hellere køre tidligt, for jeg skulle også gå tidligt – skulle til lægen! Dermed skulle jeg fra stalden ved 11-tiden, så jeg kunne nå hjem i bad og være hos Dr. Jan kl. 12. Først satte jeg kaffe over, for jeg var klar over, at når de andre kom hjem fra 1. lot kunne de trænge til en kop. Fik en sludder med Frankie, og han ville gerne have en kop te, så jeg lovede at sætte vand over også. Det gjorde jeg, ligesom jeg smed kaffen over. Problemet ved jeg stadig ikke, hvad var, men senere, da jeg kom og skulle hælde kaffen på kande, så stod det meste i filteret og udover det hele. Arj altså!! Nå, men jeg fik da reddet hvad reddes kunne og fik sat en ny kande over!

Finish skulle ud i 2. lot, så jeg striglede ham, så var han klar. Det viste sig, at han skulle ned på banen og gå arbejde – og det ville jeg jo svært gerne se. Cathrine skulle ride, så vi samarbejdede om at gøre ham klar.

Vi, Hanne (som er kommet hjem fra England, og har indkøbt 2 skimle hingsteåringer) og jeg, fik ryddet lidt op, efter vi havde sendt to hold på banen faktisk, og så kørte vi ned og så dem gå arbejde. Det gik rigtig fint, og som det ses foregår det jo i de flotteste kulisser! Der er vanvittig smukt lige nu! Det er der nu altid, men det er meget flot med alle farverne lige nu. På vejen købte vi lige noget morgenbrød med tilbage, og det faldt jo i god jord.

Da vi kom tilbage kunne jeg lige nå og ordne fødder på Finish. Cathrine vaskede ham og gav ham det tynde dækken på, og lagde halm under, for at lune. Det havde han ikke prøvet før eller også er det sådan hver gang. Han havde nær “fået et føl”, før han lige fandt ud af, at det døde man ikke af. Sådan er han “lidt” pjattet!!! 😀 Men vi elsker ham nu alligevel!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.