Møde med en gammel ven et uventet sted

img_6263opt.jpg

Efter en fantastisk morgen – jeg elsker at se hestene gå arbejde, skulle jeg lige forbi biblioteket. Skulle afleverer hæklebogen – der bliver jo ikke hæklet her lige p.t. og “Drengen på stigen” som jeg nu har fået læst færdig.

Da det var gjort, skulle jeg hjem og vende og have et bad og skifte tøj. Tror ikke Doktoren vil sætte pris på, at jeg kom direkte fra stalden. For slet ikke at tale om de andre i venteværelset. Jeg fik et bad og skiftet og så afsted igen til doktoren. Da jeg så sidder bænket der, træder min barndomsvenindes mor ind ad døren. Har ikke set hende længe, så vi fik da lige en sludder. Hyggeligt nok, og så var det min tur til at se doktoren.

Han kunne konstaterer at min hånd ikke var mere øm end den må være for nuværende, og at det kan tage op til 3 mdr. før den bliver sig selv igen. Fandes til l…!!! Faktisk var det bedre, om jeg havde brækket den, sagde han! Og han medgav, at det kan være rigtig svært, for man bruger den jo til meget. Jeg skulle fortsætte som hidtil og give den så meget ro som vel muligt, og så lave øvelser med den. Jeg fortalte ham ikke, at jeg går i stalden og ordner heste ( jeg bruger så lidt som overhovedet muligt), jeg tror sgu det er øvelse nok, ligesom at jeg sidder her og skriver. Det kan den ikke ret godt lide. Men jeg har den hele tiden bundet ind, og jeg bøjer den ikke ret meget. Det skal jeg så lidt for at træne sagde han, men kun lige til “kanten”. Og så skulle jeg købe noget Voltaren Gel til at putte på og masserer med. Det var godt, så det har jeg selvfølgelig også gjort. 🙁

Med hensyn til de her dumme allergipiller, så synes han, at jeg skulle prøve at indtage dem på et andet tidspunkt, og så se. Jeg fik en lille pakke udskrevet og så ser vi, hvordan det så går…

Efter det, skulle jeg afleverer bilen, og nu vil jeg have mig en kop kaffe og slappe lidt af.