The new girl in town – Silja

img_6318opt150.jpgimg_6314opt150.jpgVi har fået endnu en ny beboer nede hos os. Den fine pige her. Hun var også på fold igår, men der glemte jeg at fotograferer hende. Det måtte der jo rådes bod på, så her er hun. Frisk og glad det var hun idag. Jeg kunne dårligt komme til at fotograferer hende…. hun sprang rundt som en kakkelak! 🙂

img_6311opt.jpg

img_6319opt.jpg

2 thoughts on “The new girl in town – Silja

 1. Jane – Det var da så lidt! Nej det er ikke det nye dækken! Ikke for at det er for varmt, men for det ikke skal blive ødelagt, har vi sådan et folddækken, de kan få på. Smart! 😀

  Jeg var godt klar over, at hun er søster til Casanova,og hendes mor er Bombay, men jeg var ikke 100% sikker på, at daddy var Silca Legend selvom jeg var 99%, så jeg ville lige tjkekke, men tak for tillægsinfo! Jeg kommer nok ikke imorgen, for jeg skal også styre skuden herhjemme, og passe lidt på min hånd!!! For holde mig i ro, når jeg først kommer derned, det kan jeg jo ikke 😮

  Kh

  Deborah

 2. Tusind tak kære Deborah!
  Det er da ikke det fine nye dækken hun har på, men det er måske for varmt at rende rundt med.
  Håber vi ses i morgen.
  Til orientering er skønheden her en lillesøster til berømte Casanova. Hun er efter Silca Legend og Bombay, et af de første afkom af Silca Legend.
  Hun ejes af “Legend Racing.
  Hilsen
  Jane Zwicky.

Der er lukket for kommentarer.