Klodshans og megaforskrækkelse

img_6325opt.jpg

Jeg har virkelig skullet hiiive mig selv op ved hårene idag. Måske de der allergipiller alligevel gør mig for træt…. vi får se. Svært at vurderer endnu, vi gir det en chance, men jeg mistænker.

Min huskeliste fik da streget noget, omend nu ser den sådan her ud står:

Taget pose med strigler op fra kælderen

Vandet blomster på altanen

Ordnet toiltet

Planter taget i kælderen

Støvsuget gang, køkken og stue

3 pelargonier i kælderen

Støvsuge soveværelse

Vande blomster i soveværelset

Af andre ting kan nævnes, at jeg faktisk formåede at brænde mig idag. Havde sat aftensmaden over og fået blus under, hvad der skulle blus under. På et af de blus, der ikke skulle i brug lå et låg … og gæt selv, hvem der var kommet til at tænde for det her blus??? Og hvem der tog det her låg, og svitsede fingrene!!! 🙁 Nu har jeg siddet med is på hele aftenen og nu er 3 fingre pakket ind i plaster. Jeg har ikke været i bad, men nu er jeg godt nok for smadret, og jeg skal i stalden imorgen, så må jeg tage en megabader, når jeg kommer hjem derfra imorgen. Så får de stakkels fingre også lidt ro.

Så fra at være handikappet af en dårlig højre hånd, er jeg nu også hæmmet af 3 fingre med plaster på, på venstre …… det går dælme godt! 😮 De får sig et billigt grin imorgen, når jeg kommer i stalden!

Der er meget mere at skrive, også om Synnøve Søe’s bog, jeg jo har læst, men I må bære over med “Klodshans”! #-o

Megaforskrækkelsen, var idag da jeg skulle vande blomster på altanen. Jeg lod jo døren stå åben for Garbo har jo lææænge ikke gjort mine til at hoppe op. Det gjorde hun idag, fordi det lille bord nu er fri for planter, så jeg kom ud og pludselig stod hun, som en “køn plante”, mellem 2 altankasser. Mit hjerte stod ganske enkelt stille, men jeg bevarede roen!!! Jeg skulle jo nødigt være årsag til, at hun faldt. Hun så ud som om, hun godt var klar over, det ikke var skide smart det her, og at hun rent faktisk var på vej tilbage. Jeg fik fat i hende, og smidt hende ind, og var parat til pacemaker, hjertemassage og chockbehandling!!!! Lader hende aldrig alene derud igen!! #:-s

3 thoughts on “Klodshans og megaforskrækkelse

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Næsten trådløs

 2. Kaja – Ja det var dejligt. Ja pyh! Jeg blev godt nok bange….

  Hånden er altså heldigvis “kun” tre fingerspidser, og de gør ikke ondt mere, men jeg beholder plasteret på i stalden. Så må vi se, hvordan det går med dem, når jeg kommer hjem og SKAL i bad 😉 Tak for din hilsen! 🙂

 3. Det er skønt at få streget ud på to do listen.
  Godt der ikke skete Garbo noget.
  AV for søren, det er gyseligt at brænde sig. Jeg har altid Emla salve på lager, det bedøver.
  Det er nok godt, du har udsat badet, for det er smertefuldt at få hånden i vand, når den er forbrændt.
  God bedring med hånden.

Der er lukket for kommentarer.