Morgenhimmel

img_6320opt.jpg

Det er koldt – meget koldt! Jeg har lige stukket næsen ud, nu da jeg skulle tage det her billede udenfor mit soveværelsesvindue. Jeg prøver at tage mig sammen til dagens dont. Jeg har nu ellers fået sovet nok og rigeligt. Mon ikke en seddel med udstregning er løsningen – så kan jeg se, hvad jeg når, og bliver glad, hver gang noget er streget – jeg tror det næsten…… god dag til dig, hvad end du skal derude. Jeg skal ihvertfald i omdrejninger – rengøring m.m.

6 thoughts on “Morgenhimmel

  1. Jeg formår ikke at skrive noget spændende på en blog, så det vil jeg ikke oprette. Ifald jeg skulle have en blog, skulle det være for kommentarernes skyld, så jeg fik kontakt til forskellige mennesker.

  2. Kaja – Det må jeg lige studerer, når jeg kommer hjem igen. Er på vej i stalden. Jeg synes jo ihvertfald, du skulle lave en blog også! Det kan meget nemt være svært at nå det hele, det kender jeg så udemærket!

  3. Hej Deborah, jeg har købt et Canon G9. Det hører ikke til de mindste, men det tager rigtig gode billeder. Jeg har så mange planer med mine billeder, det bliver mest ved drømmene. Jeg har alt for mange interesser, så det kniber med at nå det hele.

  4. Kaja – Som du kan se, så har jeg haft en okay dag, men jeg har været vildt træt. Kamera – det kan jeg godt forstå – hvilket? Vejret har også været okay her omend noget gråt….

  5. Også god dag til dig. Vejret er stadigvæk dejligt. Jeg har været på den første luftetur med vovsen. I dag får jeg nyt legetøj (kamera), jeg glæder mig.

Der er lukket for kommentarer.