Det fille det falde…

img_6255opt.jpg

Endnu en smuk dag, som var kold!!! Jeg har jordens bedste dynejakke. Den er varm, og dejlig, men meget gammel. Et arvestykke fra en veninde, der ikke ville have den mere. Den er noget slidt, og den ene lomme skal sys på, oveni at lynlåsen ikke duer, men hvad pokker. Den duer fint til stalden ihvertfald. Og den blev pillet frem imorges. Det er godt nok svært at bedømme, for først på morgenen er det klart koldere end lidt senere, og så blæste det også…men den var nu ikke for meget. Og nede i stalden kan jeg jo tage den af igen, og nøjes med min sweatshirt. Afsted drog jeg på cykel…der er meget trafik på den tid der ved 8.30-tiden.

Vel nede i stalden, drog de afsted på 2. lot, og jeg kunne lige nå og hjælpe med at få Finish afsted. Der var et rend idag. Vi nærmer os jo en løbsdag så alt skal efterses og tjekkes og gøres. Og det bliver det. Og samtidig med “de gamle” skal passes skal de små nye borgere, jo stadig have deres træning, og det får de også. Vi var en hånd mindre idag, for Maria havde fri. Men der kommer jo altid nogen og hjælper, og det gik da også fint. Overskriften hentyder til, at det på et tidspunkt dryssede med blade ovenfra idag, og det så meget eventyragtigt ud. Så det med at rive blade sammen, er “never-ending-story” p.t.

Der var massør til hestene, dyrlægen var forbi, og også smeden havde vi fornøjelsen af. For at runde dagen fint af, kom gulerodsmanden med sækkevis af den dejlige rodfrugt, så jeg kunne glæde de firbenede. Jeg var blevet set skævt til hele morgenen, fordi vi var løbet tør 😉 Finish var blevet puslet og nuslet og ordnet og jeg havde fået en hyggelig snak med hans anden mor (jeg er næsten blevet en mor nr. 2 for ham – de andre driller lidt kærligt fordi han bliver forkælet sådan), og således alt under kontrol, kunne jeg køre hjem igen. Oveni en forvejen dejlig dag, blev jeg inviteret til Julefrokost i stalden også idag, så det glæder jeg mig meget til.