DWTS – med et twist!

Vild med Dans” findes selvfølgelig også i USA! Og der hedder det “Dancing With The Stars“.

Marie bragte et lille twist til programmet, da hun efter en optræden – ikke den ovenfor – besvimede umiddelbart efter en dans. Hun havde det efterfølgende fint, og var som det ses ovenfor med igen, og er stadig blandt de deltagende. Hun er rigtig god, og det er ikke noget, jeg bare siger, hør bare dommerne på ovenstående indslag og bemærk bror Donny, der jubler på sidelinien.

3 thoughts on “DWTS – med et twist!

 1. Susanne Rehder – Hej og hyggeligt at høre fra dig! Jeg håber da bestemt også hun vinder. Du kan tro jeg er en gammel, gammel fan! Der var engang, hvor man ikke kunne se mit tapet for Donny med familie! 😀 Det lyder rigtig fedt med de koncerter! Der er faktisk et indlæg mere om The Osmonds her på sitet:

  Et andet 50 års jubilæum

  Du er meget velkommen her, også mere end “engang imellem” 😉

 2. Hej Deborah

  Ja, Marie Osmond er rigtig god i Dancing with the stars. Jeg håber hun går hele vejen og vinder det.
  Are you by any chance a fan?
  Ja, undskyld jeg spørger så direkte, men jeg er selv en stor fan af hele familien Osmond, ikke mindst Donny. Har lige været i England for 1½ uge siden og set ham til 2 koncerter. Mums.

  Kan godt lide din side. Kigger forbi en gang imellem.

Der er lukket for kommentarer.