En aften i velgørenhedens navn

box3.jpgDet endte det med at blive i og med, at jeg først så “Fra skrot til slot” og så blev på kanalen og så “Exstreme Makeover Home Edition“.

Selvom familien fra Danmark bestemt, og helt sikkert fortjente deres make-over, er det en helt anden skala, for den her familie, hvor toilettet ikke virkede, meget af huset var styrtet sammen i orkan og der var ikke rindende vand, så man hentede i spande fra haveslangen, fordi rørene var brudt sammen. Noget der slet ikke er indenfor vores fantasi, at nogen kan bo så dårligt. Det gjorde disse mennesker. Ovenikøbet hjalp denne kvinde altid andre. Så udnødigt at sige, at det helt store show blev sat i værk for at hjælpe her, og hun fik et smukt nyt hjem.

Det er altid sundt og se den slags, og huske på, at det betyder SÃ… meget, at ting vi (nogen af os) tager som en selvfølge, bestemt ikke er det! Jeg har boet i et gammelt utæt, og meget dårligt fungerende og usundt hus, så jeg kender følelsen, og magtesløsheden, når man bare ikke har mulighed for at forbedre….Det var jo så en af grundene til at jeg flyttede, men mere om det en anden gang.