Næsten trådløs

img_6264opt.jpg

Jeg har været god idag! Jeg har fået streget de sidste ting på min “to-do-liste”, og jeg har fået installeret det trådløse, så meget som det er muligt p.t. Der var lige et par sikkerhedsmæssige “issues” der gjorde, at vi lige skal have tilsendt et skriv fra de kære kabelfolk, og så skulle vi være rullende. Et par dage fra el. til med kablet, men det nye modem, gør mig intet. Det går trods alt i den rigtige retning, og jeg kan være på nettet – det er dælme det vigtigste! 😀

I formiddags gik jeg helt amok på Youtube, og jeg har også et indlæg klar derfra, men synes lige, der skal være lidt mellemrum mellem de musikalske indslag, også så man kan nå og nyde dem der allerede ligger. Der ligger bl.a. nu et skønt indslag under min kommentar til Janes indslag på Gospel Gåsehud.

Nu vil jeg i bad, og forberede aftensmaden. Jeg har hovedpine, men er godt tilfreds med min indsats idag…. God aften til jer derude.