Tænk dig engang…

img_6307opt.jpg

Hvis dit arbejde var evakueret p.g.a. brande, og dit hus var i umiddelbar fare, hvis de ikke får styr på det her inferno, hvilket der desværre ikke er meget tegn til. Du har 2 små børn en kat og en hund også…. Det er situationen for nogen meget nære venner i Californien, som jeg selvfølgelig var bekymret for. Jeg skrev til dem igår og spurgte om de er okay derovre. De er okay, men ilden “ånder dem i nakken” helt bogstaveligt, og som sagt, er hans arbejdsplads evakueret. Jeg har ikke hørte flere detaljer om situationen, men har da modtaget en mail idag, med fotos af deres lille nye hund. Håber og beder til, at de ikke kommer til at forlade alt! Og samtidig er det jo ganske horribelt forfærdeligt for de stakkels mennesker, der har måttet gøre netop det. Det var lige en tanke, for selvfølgelig har jeg tænkt på dem, og hvordan de mon klarer den.

Nu er det sent, sent, og jeg skal til og i seng. Jeg var inviteret en tur til Sveriges land – bare en kort tur imorgen, men det har jeg simpelthen ikke energien til. Jeg er nødt til at have dage, hvor jeg intet skal, og hvor jeg bare kan nusse rundt her. Fredag skal jeg i stalden, og det bliver travlt, for vi har mange startende lørdag, og også lørdag tager jeg ned og hjælper fra morgenen af, oveni at jeg skal til løb hele dagen lørdag. Så er jeg pisket til at samle energi imorgen, hvis jeg skal holde til det. Jeg har både cyklet og gået meget idag, og det kan bestemt mærkes nu, og jeg har måtte ty til de smertestillende, og må vist have lidt mere og så må jeg hellere se at daffe i seng.

2 thoughts on “Tænk dig engang…

  1. 🙁 – Uha ja, det er frygteligt at skulle evakueres fra sit hjem, og ikke vide, om man kommer tilbage til det. Meget trist.
    Go’ dag og pas nu på den hånd 🙂

Der er lukket for kommentarer.