Godnat og god weekend!

Med en sang jeg bare elsker og har gjort siden jeg hørte den første gang. Dette er slutningen på filmen “Indside The Osmonds” og starter med “castet” fra filmen, og bagefter kommer så “The real deal” – enjoy og sov godt!

3 thoughts on “Godnat og god weekend!

  1. Ja, den her må jeg også kommentere på 🙂
    Som stor Osmonds fan har jeg selvfølgelig set filmen – endda adskillige gange. Og jeg tuder hver gang jeg ser slutningen.
    Til næste år kommer jeg nok til at tude endnu mere:
    The Osmonds – dem alle 7 !!! – giver 8 koncerter til maj i England, Wales og vist nok også en enkelt i Skotland. Jeg skal til 2 af dem. Og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver nok sidste chance for at se dem alle samlet på scenen på én gang.

  2. Ã…h ja, tak for kigget 🙂
    Jeg må lige høre, hvordan får du linket til andre sider fra din sidebar? – jeg kan overhovedet ikke få det til at virke :-w

Der er lukket for kommentarer.