Indbegrebet af “puddelhundehår”

220px-joey-tempest.jpg“Puddelhundehår” var en term Jakob fandt på i forhold til de her heavyrock drenge, som engang, havde den slags hår. Nu er det desværre gået af mode, for jeg synes, det passede så fint til dem. Def Leppard som jeg også er vild med, med kort hår – hm! Nå, men sådan er det, det er trods alt musikken der tæller, det ved jeg da godt. Men dengang – uha han var lækker ham Joey Tempest! Og det var jeg så ikke den eneste, der synes. Grunden til jeg kom til at tænke på Europe og den sang, ganske som “We are family” nu florerer i en reklame for “sing-along-udstyr”. Det er et genialt nummer, ligesom Joey T. har en fantastisk stemme. Nedenfor en rockballade de også lavede, der hedder “Carrie”, og er man til dem, er den bestemt en af de rigtig gode. Jeg havde faktisk albummet, men det røg jo så sammen med de andre, da jeg flyttede. Joey Tempest har stadig langt hår og han er bestemt også en pæn fyr stadigvæk (se foto ovenfor), og faktisk eksisterer Europe stadig, omend det er der nok mange, der ikke ved. Nu ved lidt flere det!

0

2 thoughts on “Indbegrebet af “puddelhundehår”

  1. Michael – Det må jeg jo overveje, når jeg når dertil. Tak for forslaget. Da jeg var inde og høre nummeret fandt jeg til gengæld noget sjovt, som jeg blev i godt humør af:

  2. Jeg kan anbefale Joey Tempest albummet “Azalea Place” fra 1997. Mit favoritnummer fra dét album kan ses her (desværre i en ret dårlig udgave, men det var den eneste jeg kunne finde).

Der er lukket for kommentarer.