Løsreven valgsnak

800px-folketingssal2.jpg

Enhedslisten satte ulovlige plakater op – surprise – ikke rigtig. Forleden forlød det ellers, at hun havde droppet livet som politiker, og jeg græd bestemt ikke – nu overvejer hun at stille op som løsgænger alligevel!!! Suk! Man har et standpunkt, til man tager et nyt – et ordsprog Anders Fogh Rasmussen om nogen, kan tilslutte sig åbenbart, efter hans kovending forleden. Jørgen Poulsen skifter måske ikke mening, men starter livet som politiker med at gå imod partiets linie – smart? – jeg synes det ikke! Dansk Folkepartis holdning til dette, er modsat regeringens, ikke overraskende! De konservative vil have en topskat på max 50% og er således også imod venstres politik på det område. Ham her nåede ikke at opstille – det er vi vel nok “enormt kede” af!!! Asmaa giver problemer både hos SF og Enhedslisten – Tjah!, hvad skal man næsten sige… Og de Radikale, er på kant med sine vælgere om EU….der er nok at læse om, hvis man er i tvivl, om hvor man skal sætte sit kryds. Jeg har heldigvis bestemt mig, så jeg gider ærligt talt ikke følge deres kævlerier!!

Er du udenlanddansker og ønsker at stemme, er der visse regler, du skal følge, de er her!

0