To engelske gentelmen

Som det kunne læses, har teamet bag superhoppen Good Girl været på indkøb i det Engelske – resultatet kan du se her! De var begge på fold idag, og jeg skyndte mig at forevige skønhederne!!! Hvem der er hvad, må I ikke lige spørge om, men det kommer til at fremgå snart, for navne skal de jo også have, det har de ikke endnu.

Den ene skønhed…

img_6343opt.jpg

img_6345opt.jpg

Og den anden…

img_6348opt.jpg

img_6355opt.jpg

img_6352opt.jpg

Som det ses, den ene skønnere end den anden. Dagen idag var som altid lige før en løbsdag travl, og således også idag, hvor der var transport fra morgenen af – en hest. Det blev klaret, og 2 hold sendt afsted, hvoraf der var 3 heste, der skulle på banen. Blandt dem Finish. Hanne kom, og jeg kørte sammen med hende ned og så Finish og Lui gå en lille kanter dernede. Så tilbage, og så var der nok at gøre. Finish skulle ordnes, og Hanne synes, de alle skulle tjekkes for om ikke manen trængte for en rykning. Således var det jo oplagt, at jeg tog mig af Finish, nu når jeg var så godt igang. Og ingen problemer i det, udover, at den er dum, fordi den vælter til begge sider. Men jeg gjorde den så pæn som vel muligt. Deruover fik han klippet et lille bitte stykke af halen og efterstudset ørerne, hvilket overhovedet ikke var noget problem idag. Jeg træner også hans tolerance overfor den slags næsten dagligt, og det “giver pote”, og det er jo skønt. Alt i alt en dejlig dag, som jeg kun kan være fint tilfreds med. Jeg lovede at komme tilbage imorgen og give en hånd, der bliver nok at se til med 7 startende heste!!

5 thoughts on “To engelske gentelmen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gulerodsdamen og leverancer

  2. Hej Debs!

    Tak for din søde kommentar på bloggen!

    Det er vel nok nogle dejlige basser… og så vidt jeg kunne se fra det, Filip skrev, så har de begge vældig fine afstamninger.

    Vi ses i morgen!
    Stort knus :0)

Der er lukket for kommentarer.