Et par superseje tøser

img_6359opt.jpg

Er Lois Lane og Cathrine! Her er de idag, inden de drog ud på dagens udflugt! Ellers har morgenen budt på klargøring af dagens startende heste – minus Sirius, som også skulle have startet, og de andre har jo også skulle passes. Det er de selvfølgelig blevet. Jeg har været involveret i at gøre Finish så fin som overhovedet vel muligt, og Hanne mente at kom det an på nussen og pussen, så måtte han absolut vinde idag! 🙂 Jeg er ikke utilbøjelig til at give hende ret – det kunne vi så håbe gør et udslag. Han er ihvertfald meget glad og tilpas! Derudover har jeg gået til hånde og også ordnet Lights and Stars, og de to skal igen ud i samme løb så det er næsten for spændende.

Nu vil jeg snart afsted, og så må I have mere om dagen senere. Foreløbig vil jeg ønske jer en god eftermiddag.