Endelig – med posten idag!

img_6434opt.jpg

I husker sikkert alt palavret om CD’en med FM! Jeg endte med at bestille den direkte i USA, og bestilte så en anden end den, jeg egentlig havde tænkt mig. Det her er originalalbummet, men det viser sig at der er 7 ekstra numre på, så jeg får lige så meget for mine penge, som først tiltænkt næsten. Jeg sidder og hører den nu, – og den er bare supergod! Rigtig gedin rock! Når jeg hørte den før, var det på et gammelt kassettebånd optaget fra Jakob for en menneskealder siden, og det lød derefter. Den er jeg rigtig glad for!

2 thoughts on “Endelig – med posten idag!

  1. Maggie – Det var dejligt, men det viste sig, at den jeg først havde bestilt, var og er problematisk, og muligvis forholder det sig vitterligt som de sagde i Fona (besked fra leverandøren), at den ikke fås længere. Jeg er FINT tilfreds med den jeg har fået, og den kunne jeg formentlig også have bestilt hos Fona, og jeg vil da muligvis forsøge mig en anden gang, men nu er den her ihvertfald, og den er SUPER! \:d/ Desværre ligger der ikke noget af den på Youtube 🙁

Der er lukket for kommentarer.