Grænser

img_6376opt.jpg

Det er mange ting! Der er grænser sådan rent landemæssigt og på mange forskellige planer. Jeg har grænser for, hvor meget jeg orker og kan udsætte mig selv for, før jeg er nødt til at holde en pause. Sådan en, har jeg lige nået her nu, hvor jeg har behov for en time-out nogen dage. Jeg er ikke træt af hestene el. de tobenede venner, slet, slet ikke – tværtom har jeg det som blommen i et æg dernede, og er lykkelig for, at få lov at være der, og at de har taget så pænt imod mig. Det kan ikke understreges nok. Men jeg har ondt, og jeg er kørt lidt flad og også mentalt, skal mit hoved have ro engang imellem og hvile. Hvis ikke jeg får taget mig roen, så stresser jeg, sover dårligt og trives ikke og selvfølgelig får jeg også mere ondt. Dertil kommer så, at jeg også har den her hånd p.t., som også skal have ro, og som ikke får det nok, er jeg bange for….

Jeg får ikke skrevet så meget her, som jeg gerne ville, hvilket også skyldes hånden, for det kan den heller ikke lide, og jeg er stadig bagud og mangler mine indlæg fra banen i lørdags. Det bliver ikke noget vildt, men der er da noget. Det stresser mig til gengæld ikke. Jeg vil kun skrive af lyst og når jeg har overskuddet ellers er det ligemeget, og bliver heller ikke godt. Om jeg så kun skrev en gang i ugen, så var det sådan. Så det lægger heldigvis ikke noget pres på mig, selvom jeg har masser at skrive om – det skal nok komme henad vejen….der kommer det, der skal komme!

Lige nu vil jeg sætte en grænse og sige, at jeg har skrevet nok idag! Jeg er træt og skal ind og hvile nu siger min gamle krop – så må resten vente. Imorgen er atter en dag, og der holder jeg slappe/hyggedag og det betyder også blog! God aften derude!

Iøvrigt er fotoet taget på banen. Det er den sti, hvor hesten kommer oppe fra staldende, og ned på banen, det være sig løbsdage el. til hverdag, når de skal derned. Jeg har gået der rigtig, rigtig mange gange både med og uden hest, og det er altid den vej, jeg går, når jeg skal ned på banen. Her set fra staldende ned mod banen…. Det er lige før, bladene forsvinder, så det er om at nyde dem!

2 thoughts on “Grænser

  1. Maggie – Ja, det var også det, jeg synes var så facinerende, at der var begge dele her! Jeg har en teori om, at det jo ligesom er en tunel der nederst og de sidder rigtig meget i læ, og muligvis går til senere på den konto?

    Ja, jeg er sgu kørt lidt flad. Det sker, og så må jeg pause lidt, men det er okay! Tak for ønskerne til en god aften – det havde jeg, jeg faldt i søvn i stolen 😉

  2. Hvis ikke det var for de lidt brune toppe, kunne det næsten være forårsbilleder, med den skønne grønne farve 🙂
    Kender godt den fornemmelse, at nu er man kørt træt i hoved og krop og skal have time-out – Hav en god aften 🙂

Der er lukket for kommentarer.