Våd morgen og det regntøj jeg ikke har

936302084_e81dd257db.jpg

Jeg sidder her og tager tilløb til at komme ud af døren. Jeg elsker at komme i stalden, som det nok vides efterhånden, men det ØSER ned! Og jeg afleverede automobilet igår efter stalden…:( Min kære Hr. fader skulle på hospitalsrundfart, så han havde den behov, og det er jo også hans bil trods alt 😉 Men det gør det ikke mindre surt, at skulle kaste sig ud i øsregn. Tror der skal shoppes regntøj her snart, det er vist nødvendigt!

3 thoughts on “Våd morgen og det regntøj jeg ikke har

  1. Trusru – Tro mig, idag har vi ihvertfald her fået rigeligt til at dække de dage, hvor der intet kom!!! 😮

    Tina – Tina, det er fordi det er lidt et snydefoto fra arkiverne – det er en pelargonie fra i sommer! Men det er jo stadig regn 😉 Tak for roserne! Ja det var sgu gåsehudsvejr!!!

  2. Sjovt du skriver noget med regn, jeg kom til at tænke på i går at jeg slet ikke kunne huske hvornår det sidst havde regnet. Men det er nok bare mig. 🙂

Der er lukket for kommentarer.