Efter 4 år – Nej hvor jeg glæder mig!

img_6378opt.jpg

Efter 4 lange, lange år, hvor der er sket rigtig, rigtig meget, kan det være, jeg her til december får glæden at se Jakob igen. Det er stor chance for, at han kommer hjem både i arbejds medfør, og også feriemæssigt! Det er næsten til at få helt ondt i maven af, og næsten den bedste Julegave i år, såfremt han altså kommer! Jeg glæder mig! Har lige haft en lang snak chat på skype med ham! Men at ses, det er jo noget helt andet! 🙂

Mens jeg snakkede med Jakob, fik jeg lige rystet et par af indlæggene fra i lørdags ud af ærmet. Nu skal jeg godt nok også hvile min stakkels hånd og have noget aftensmad også, for det har jeg heller ikke fået endnu. Jeg har smidt lidt spørgsmål ud omkring bloggen her og nogen ting, og som altid fået fin respons. Nu skal jeg bare sætte mig og se, om jeg kan hitte ud af det. Men det bliver imorgen evt. Kan I nu have en god aften ….