Typisk

img_6321opt.jpg

At når jeg har besluttet at holde fri fra stalden, så er det strålende vejr. Hvorimod igår stod det ned i stænger. Nå, men sådan er det, og de fridage, er altså nødvendige – desværre! Jeg er glad nu! Jeg har fået ordnet næsten alle fotos fra i lørdags, så de er lige klar til brug, og jeg har da også smidt lidt ud her. Nu vil jeg gå ind og se Dr. Phil, og så tage noget smertestillende, og vende tilbage senere!

2 thoughts on “Typisk

  1. Det ærgrer mig lidt, at jeg ikke kan se Dr. Phil /:) – men man kan jo ikke få alt (især ikke når det kun er DR1, DR2 og TV2 vi kan se) 😉

  2. 😮 Maggie – Nej det bliver dælme lidt svært!!! 😀 Desuden er det nogen gamle afsnit de viser, så fornøjelsen er kun fuldendt, hvis man ikke lige tilfældigvis har set dagens afsnit. Jeg skal have skrevet og klaget – ikke at det formentlig hjælper :((

Der er lukket for kommentarer.