Uopklaret og skrækken for at gå ud

rep-katrine-1838_18_275333l.jpg

Det forfærdelige overfald på lille Kathrine i Hellerup (ikke ret langt fra, hvor jeg bor), bliver måske aldrig opklaret, skriver flere aviser idag. Jeg håber inderligt, at det bliver opklaret, og at nogen sidder med en viden, der måske ikke er kommet frem. Men hvor nedslående det er, ser det ikke sådan ud.

Overfaldet på hende, og mange andre sager sommeren over, som der er blevet flere og flere af, gør at jeg ikke bevæger mig ud alene om aftenen, medmindre jeg er i bil. Jeg har ikke lyst til at cykle, gå el. tage tog og bus om aftenen sent. Det erkender jeg blankt, og jeg synes det er uhyggeligt, det skal være sådan. Hvordan har du det med at gå ud om aftenen?

3 thoughts on “Uopklaret og skrækken for at gå ud

  1. Også mig, Jakob :d

    Jeg går aldrig ud alene om aftenen. Dels fordi mine børn sover (!) og dels fordi, at skal jeg nogen steder, så tager jeg bilen. Jeg har før været tvunget igennem byens gader en stille søndag morgen (pga. manglende taxaer!!). Det er altid foregået med mobilen i hånden…. som om det skulle være specielt forebyggende :-”

    Knus

Der er lukket for kommentarer.