Dagens sidste løb Jack Denham Handicap – Feuer Claus

img_5759opt.jpg

Dagens sidste løb, blev vundet af Feuer Claus med Juan Pinto på ryggen. Det var SÃ… mørkt på det tidspunkt, at det var hovedløs gerning for mig, at tage billeder. Men jeg har jo dette pletskud i arkivet, og da Juan er kæreste med Cathrine, vil han sikkert give mig ret i, at hun ser strålende ud, og fylder pladsen fint for ham! Her har Cahtrine vundet en 2. plads på den fine hest. Juan og Feuer Claus vandt foran Head Above Clouds og Bowland Boy, til stor, stor glæde for alle og da så ganske især Lone, som ejer (og træner) Feuer Claus! Tillykke til dem alle herfra!

0

4 thoughts on “Dagens sidste løb Jack Denham Handicap – Feuer Claus

 1. Ditte – Det kan du tro jeg skal. Hun står på min liste over mails idag! Jeg har ikke hørt fra hende lige lidt, men jeg skal give din besked videre!

  0
 2. Tak for oplysningen. Jeg var bare bekymret for hende. Jeg håber, at hun får styr på sit liv – og ikke mindst sin eksmand. Hils hende og sig, at hendes læsere savner hende!

  0
 3. Ditte – Hej Ditte hyggeligt, du kiggger forbi, du er meget velkommen. Ja jeg ved godt, hvor Henriette er blevet af. Hun har af personlige årsager lukket sin blog, men kommer muligvis tilbage senere. Så skal jeg lade dig vide!

  0
 4. Jeg følger din blog i ny og næ og kan se, at du også kigger indenfor hos Henriette Skovtrold. Men hvor er hun blevet af?? Jeg kan pludselig ikke komme ind på hendes side. Kan du hjælpe mig?

  0

Der er lukket for kommentarer.