Farveeksplosion

img_6451opt.jpg

Dette syn mødte mig, da jeg kørte i stalden her til morgen! Jeg har sjældent set noget så flot. Det så nærmest ud som om, der var ild i træerne. Jeg fik fundet bremsen på cyklen og foreviget, og nu deler jeg så med jer.

Det smukke vejr, har ellers fulgt os idag, men her da jeg kørte hjem fra stalden var det allerede på retur, hvilket de også har lovet. Nu vil jeg have et bad, og slappe lidt af, inden jeg kaster mig over forskellige opgaver her ved “dyret”!

0

3 thoughts on “Farveeksplosion

  1. Claus – Ja det er flot lige nu, og næsten ved at forsvinde her nu, og når det gør har du ret, så er det en trist affære. Men så er der Jul og hygge på tapetet. Der er jo lidt til forår endnu. Godt du nød billedet.

    Med hensyn til din kone, så er det bare min mening – godt du er enig 😉 Og tak for hilsener!

    0
  2. Efterår – det er nok en af de bedste tider at fotografere i og der er bare så flot – problemet er bare at det holder så kort tid – vupti og så er det alt faldet af og der er “koldt” og trist over det hele. Og så er det man sidder og tænker – kommer foråret ikke snart? Det dejlige forår med alle de grønne skud.
    Men tak for billedet – jeg skal også ud og fange nogle snart:):)

    0

Der er lukket for kommentarer.