Gulerodsdamen og leverancer

img_6452opt.jpg
Forest Lights and Stars og Rum og bag ham Maria og Juan på “babyer”

“Gulerodsdamen” – det er mig! De andre driller mig lidt, for hestene, står med Julelys i øjnene, når de ser mig, for jeg er næsten altid god for en gulerod! Og det ved de godt de kære dyr! Jeg har nu ikke spor imod at være kendt for det, slet ikke! Og faktisk idag, fik vi leverancer, som vanligt af den gode spise – den er jo god både for hestene og os andre, og det sker ikke sjældent, at vi også spiser en! Især når de er så friske og lækre som p.t.

Ellers gik det stille og roligt. Finish skulle ud sammen med Sussi lige da jeg kom, og de andre også, så jeg ordnede hist og pist sålænge. Fik en sludder med Niller, der var nede og ordne lidt for os, og også Frankie, og jeg fik en sludder. Tiden er aldrig lang. Fik ordnet mine egne trenser en gang mere. De skal have meget mere, men det kommer henad vejen. Finish kom tilbage, og var varm og våd, så han skulle først tørre før jeg kunne ordne ham. I mellemtiden kom Inge, og vi fik en sludder og jeg fik begyndt på at ordne Finish. Idag fik han vasket ben i sæbespåner. Det er ikke hans yndlingsdiciplin, men han står efterhånden bomstille, når jeg pusler ham. Han ved godt, at jeg tager meget forsigtigt på ham, og faktisk virker det til, at han nyder det meste af det nu. Idag fik jeg så galt lov at kysse ham på mulen. Det er ikke ofte det sker…..han er en dejlig hest.

Vi har jo fået en ny baby. Og hvis de andre var store, så er den her gigantisk. Som Cathrine påpegede, det var da godt, den var blevet kastreret, for ellers skal Guderne vide, hvor stor den var blevet. Den har græsvom og alt sidder forkert, men det er helt tydeligt, at det bliver en meget stor, og meget flot hest, når der lige bliver møbleret lidt rundt på det. I skal nok få et foto af ham ved lejlighed – han har heller ikke noget navn endnu.

De “små grå”, var også under behandling idag. De er altså søde. Den ene var dog ved at få 7 mindre hjerteanfald af skræk, fordi den skulle have vasket ben. Det er altså sjovt, så farligt vand kan være for de her små. Den havde endda prøvet det før, uden problemer, men idag var det altså totalt krise. Men med vanlig snilde endte det med den stod helt stille og fik vasket ben. De er gode Cathrine og Juan! Den anden var de oppe og sidde på, og han tager alt med ophøjet ro. Dejlig, dejlig er han også!

Tiden gik hurtigt idag synes jeg – sådan er det i godt selskab tænker jeg! Jeg klager ihvertald ikke, og glæder mig allerede til fredag, hvor jeg skal derned igen….

img_6454opt2.jpg

Gulerodsmanden med leverancer

2 thoughts on “Gulerodsdamen og leverancer

  1. Maggie – det er ikke noget, jeg har fundet på, det har det altid heddet 😉 Men jow, det er da et lidt sjovt udtryk! Ja, som du har fundet ud af, så er der i min verden ikke noget bedre end heste! 🙂

  2. Græsvom??? – hehe, herligt udtryk. Da mine piger gik til ridning, havde jeg også altid lommerne fyldt med gulerødder, det var populært og meget hyggeligt – selv den mest mavesure gamle hest lod sig formilde – heste ér dejlige.

Der er lukket for kommentarer.