Afslapning

img_6363opt.jpg

img_6364opt.jpg

img_6365opt.jpg

img_6366opt.jpg

Meget af tiden går med babyer nu, og hele vinteren især. Der godt nok søde, og det er virkelig sjovt og spændende at følge dem, fra de kommer ind, til “færdige” heste! Vi har også en ordentlig stak efterhånden, og meget forskellige er de. Midt i alvoren bliver der heldigvis også tid til at slappe lidt af, som det ses her. Disse fotos, er ikke fra idag, men fra forleden.

Det går stærkt nu, flere af dem, har allerede været nede på banen. Således også et hold idag, hvor Finish endda var førehest. Det klarede han i fin stil, sammen med Cathrine. Det størte problem med ham lige nu, er at få ham tør, når han kommer ind. Da jeg gik, var han ikke tør endnu! Han er langhåret. Som Hanne sagde “Mon ikke han ønsker sig en føntørrer i Julegave” – det kunne ihvertfald godt trænges.

Ellers er dagen gået med massører og ting, og jeg har holdt og sludret! Som altid hyggeligt og lærerigt. De var alle søde, selvom William den bisse troede han skulle nappe et stykke arm idag, så fik han ikke held af det Gudskelov. Godt han er “på dubberne”, for imorgen skal han godt nok løbe godt!!!

Efter stalden kørte jeg i rideudstyrsforretningen (Andersen Rideudstyr) og handlede lidt strigler, så jeg har mine egne. Glæder mig til at indvie dem på Finish imorgen. Derefter var jeg en tur i Lyngby i H&M og Søsterne Greene! Nu er jeg træt, jeg får en helt vildt lang dag imorgen. Først i stalden, så på banen og så ud og spise om aftenen – tror I jeg kender en, der skal SLAPPE af på søndag? – Kan I have det godt sålænge!

2 thoughts on “Afslapning

  1. Randi – Tak det glæder mig, at du nyder. Du har ret, det ser egentlig fjollet ud, når de ligger der og roder 😀 Men søde, det er de nu! Tak for din hilsen – dejligt, nogen også kommenterer lidt på de firbenede 🙂

  2. Ã…h, så dejlige billeder. Man kan bare ikke lade være at smile når en hest ruller sig af bar fornøjelse. Det ser på en eller anden måde lidt tosset ud med de der fire lange stænger lige i vejret 😉

Der er lukket for kommentarer.