Venner og wokmad

img_6471opt.jpg

img_6472opt.jpg

Igår efter stalden og efter at jeg havde været på en deprimerende indkøbstur med min far, tog jeg hjem. Vel her, måtte jeg sove. Jeg var om morgenen vågnet klokken 4.30 tror jeg den var, og kunne ikke rigtig sove mere, selvom jeg prøvede. Med det resultat, at jeg var fuldstændig ødelagt af træthed, som udmyntede sig i en fæl svimmelhed. Jeg fik en time, hvilket skulle vise sig langt fra var nok. Havde tidligere ringet til min søde veninde og vi havde lagt en strategi, og den gik på nogenlunde det, og at jeg lige skulle give et “pip” inden jeg kørte. Da jeg således havde sovet, ringede jeg til hende, og hun bad mig lige trække den lidt. Det gjorde jeg så, og det tog som hun havde sagt de 20 minutter derop.

Jeg fik også fornøjelsen af at hilse på hendes mand, som ikke har været hjemme de andre gange, jeg har været der. Og det var rigtig hyggeligt. Og selvfølgelig deres datter også og familiens firbenede medlemmer, men dem kommer vi til.
Som det ses, fik vi skøn wokmad med kylling som bare smagte rigtig godt! Og med masser af grønt var det sundt også! Vi havde også aftalt, at det var tidlig start og ikke for sen slutning! Faktisk havde hun også haft en dårlig nat, så det endte med, at vi gabte om kap.

Det var rigtig, rigtig hyggeligt at se dem! Og jeg nyder det hver gang i fulde drag. Min veninde er en travl kvinde – lidt for travl tror jeg! Men det gør også, at der går noget imellem besøgene, men hun er en kær og meget værdsat veninde, og så kan vi dårligt nå det hele, når vi endelig ses. Men dejligt, når man aldrig løber tør for ting, der skal vendes og drejes og når vidt omkring – lige sådan er det! Tak for en dejlig, dejlig dag og aften!!!

1 thought on “Venner og wokmad

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Flere misser - Prop og Bertha

Der er lukket for kommentarer.