Kunsten at bide sig i tungen

322f9e74e51.gif Det var en, jeg blev tvunget til at udføre i ekstrem grad igår, da jeg stod i køen i H&M! Bag mig stillede to drenge på 15-16 år sig, og grunden til, at jeg kalkulerer at det var deres ca. alder, var den følgende ordveksling, der forløb nogetledes som nedenfor. Den er gengivet så godt som muligt efter hukommelsen. Jeg vil sige det sådan, jeg håber ikke de var en dag ældre. Det kan godt være, jeg er gammel og alt muligt, men jeg forstår ikke, hvad det er for en verden vi lever i, hvor de unge mennesker har sådan et syn på hinanden. Jeg husker altså også godt, da jeg var i den alder, og jeg ved da godt, det er “et par dage siden”, og jeg ved også, at ungen mennesker taler om den slags, og det gjorde vi også, men sgu ikke sådan her:

Den ene modtager en sms…

X til Y – “Nå var det hende med følelserne?”

Ytil X – “Hvad mener du?”

X til Y – “Det var da en herrelang sms?”

Y til X – “Nåh så lang var den da heller ikke”

X til Y – “Har du ordnet hende?”

Y til X – “Ja det har jeg”

X til Y – “Seriøst?” (et ord han iøvrigt brugte uafladeligt)

Der går en pige forbi i noget ret så iøjnefaldende tøj:

X til Y – “Nej nogen grimme strømper”

X til Y – “Ja, men det er ligemeget, hendes ben var okay”

Ytil X – “Ja men hun er kun 13”

X til Y – “Hvad så? – Jeg har da ordnet en på 13, men hun havde også nogen ordentlige junger”

Y til X – “Ja så er det jo svært at modstå”

Sådan fortsatte samtalen, i noget der mindede om evigheder, og blev mere og mere plat og intim. De næste strofer var noget omkring at den ene da også havde dusket en på 17, da han var 14, men det også kun skyldetes størrelsen på hendes bryster, og for hvert udsagn han kom med brød den anden ind med et “Seriøst?”! det var ikke kun mig, der fik “fornøjelsen” – alle i begge køer, kunne snildt følge med i de her to ungersvendes sexliv – en helt unødvendig og uønsket bivirkning ved at stå i køen skal jeg hilse og sige. På et tidspunkt rykkede de over i køen ved siden af, men det hjalp desværre ikke på det faktum, at vi stadig skulle indvies i deres intimiteter. Suk! Dertil kom at ingen af dem lignede noget, der kunne ordne noget som helst overhovedet, eller noget nogen kunne have lyst til at blive det af, men smag og behag! 😮

3 thoughts on “Kunsten at bide sig i tungen

  1. Anette og Helle – Ja det kan man i den grad håbe, det var! Uanset hvad det var, var det ualmindelig træls at lægge øren til ihvertfald 😕

Der er lukket for kommentarer.