Før Cathrine og Juan’s løb og historien om Lone!

img_6509opt.jpg
June med Jacob Johansen på vej på banen

img_6510opt.jpg
Bowland Boy med Le Tølbøll i sadlen

img_6511opt.jpg
Forest Head above Clouds med Nicolaj Stott, derefter Teres Linden på Find ind Sting, Cathrine Weilby på Tripoli og Juan Pinto på Feuer Claus

img_6512opt.jpgLøbet her endte med at blive Juan og Cathrines løb, de nappede nemlig henholdsvis 1. og 2. pladsen, så det var da en god ting synes jeg. Juan vandt for Lone Reimer-Høgenhaug, der var i fare for at eksploderer af glæde. Hendes hest vandt nemlig også sidste uge. Men alle under Lone det inderligt. Hun var for nogen år siden ude for en grim, grim ulykke med sin egen hest (ikke Feuer Claus), og blev sparket meget, meget slemt, og har haft det hårdt med at komme tilbage til livet helt bogstaveligt. Derfor glæder vi os alle, når Lones hest gør det godt. Også fordi Lone altid er utroligt positiv og glad, selvom hun har været rigtig hårdt med. Sådan kan galopsport også være heldigvis! Så stort tillykke til både Juan og Cathrine og Lone!